Restaurang

Restaurang Artipelag

Skärgårdsbord

Fisk- och skaldjursbord med inspiration från Stockholms skärgård. Litet dessertbord och kaffe ingår. 

Pris (exkl. måltidsdryck):

Vuxna: 295 kr
Barn upp till 15 år: 15kr/år

Serveras lördagar och söndagar kl 12.00 - 17.00

Skärgårdsbord serveras även Långfredag och Annandag påsk! 

Boka bord online

Öppettider 

Måndag - Fredag   STÄNGT

Lördag - Söndag   12.00 - 17.00

Öppettider i påsk

Skärtorsdag   STÄNGT

Långfredag   12.00 - 17.00

Påskafton   12.00 - 17.00

Påskdagen   12.00 - 17.00

Annandag påsk   12.00 - 17.00

Boka Bord 

Du kan boka bord enkelt och smidigt med vår onlinebokning, klicka på länken nedan för att boka. För stora sällskap eller övriga frågor kontakta oss på restaurang@artipelag.se.

Boka bord online

Menyer 

Restaurang Artipelag är Artipelags restaurang på plan 3 och har bordsservering inomhus och utomhus. Här finns även bar.

Restaurang Artipelag är skräddarsydd för långa, njutningsfyllda middagar med familj och goda vänner eller konferenstillfällen med affärskollegor. Här uppe har du hela Baggensfjärden för dina fötter - vare sig du sitter inne, ute eller i något av våra separata konferensrum – kabinetterna - alla med egen uteplats och sjöutsikt.

Café & Buffé Bådan

Påskbrunch

Påskbrunch med dessertbord serveras hela påskhelgen (Långfredag, 18 april - Annandag påsk, 21 april)

Plättbuffé till de minsta!

Kl. 11.00 - 17.00

Brunch

Serveras lördag & söndag 11.00 - 16.00
Pris: 245 kr
Barnpris: 10 kr/år (tom 12 år)

Obs! Endast drop-in. Bordsbokning ej möjlig.

Öppettider 

Måndag    Stängt

Tisdag - Fredag    11.00 - 16.00

Lördag - Söndag    11.00 - 17.00

Öppettider i påsk

Skärtorsdag   11.00 - 16.00

Långfredag   11.00 - 17.00

Påskafton   11.00 - 17.00

Påskdagen   11.00 - 17.00

Annandag påsk   11.00 - 17.00

Veckans Lunchbuffé 
Menyer 

Buffé & Café Bådan ligger på entréplanet och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.

Här kan du njuta av mat från vår buffé, beställa smörgåsar eller dricka kaffe, äta nybakat från vårt konditori. Under årets varma månader håller även uteserveringen öppet.

Om Artipelags Restauranger

Artipelags restauranger drivs i egen regi med Fredrik Björlin som kökschef. (fredrik.bjorlin@artipelag.se)

Restaurangchef är Daniel Gravenhorst-Lövenstierne(daniel.lovenstierne@artipelag.se)