Artipelag Restaurang

Välkommen till Artipelag Restaurang! Oss hittar ni högst upp i huset på plan 3. Vi erbjuder en välkomponerad à la carte meny baserad på råvaror i säsong. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap! 

Läs mer om Artipelag Restaurang och boka bord här

Bådan Buffet & Café

Bådan Buffet & Café finner ni på plan 2, vid stora entrén. Namnet på vårt café har vi hämtat från den naturliga stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren som vetter ut mot Baggensfjärden.

Här erbjuder vi en välsmakande lunchbuffé, matiga smörgåsar och vackra bakverk från Artipelag Konditori & Bageri. På helgerna utökas vår buffé till Artipelags brunch. Även här, som hos vår systerkrog Artipelag Restaurang, är intresset för ekologiskt och närproducerat utbud stort.

Läs mer om vår lunchbuffé och brunch

Uteserveringar

Båda våra restauranger erbjuder uteserveringar med hänförande havsutsikt. De är lika inbjudande för vårens första utomhusfika invirad i en filt, som en grillkväll en varm sommarkväll. Har du tur så är det regatta på Baggensfjärden som du kan följa!
Uteserveringarna ligger mitt i en rogivande tallskog, så frisk luft utlovas men se upp så att du inte får barr i håret!