Bådan Buffet & Café

Bådan Buffet & Café finner ni på plan 2, vid stora entrén. Namnet på vårt café har vi hämtat från den naturliga stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren som vetter ut mot Baggensfjärden.

Här erbjuder vi en välsmakande lunchbuffé, matiga smörgåsar och vackra bakverk från Artipelag Konditori & Bageri. Hos oss är intresset för ekologiskt och närproducerat utbud stort.

Ingen bordsbokning. Endast drop-in.

Läs mer om Bådan Buffet & Café

Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang hittar ni högst upp i huset på plan 3. Vi erbjuder en välkomponerad à la carte meny baserad på råvaror i säsong. Vi vurmar för ekologisk och närproducerad mat och många av våra råvaror kommer från våra egna odlingar på Artipelags tak. Utanför de stora panoramafönstren breder den vackra skärgårdsnaturen ut sig. Här finner vi vår inspiration, välkomna att göra oss sällskap!

Läs mer om Artipelag Restaurang

 

Utegrillen

Här kan ni njuta av nygrillade rätter samt oftast solsken och den härliga natur som Artipelag erbjuder. För att släcka törsten i värmen rekommenderar vi en flaska av vårt eget Artipelag-öl, som bryggs av Värmdö Bryggeri och har en uppfriskande smak av granskott.

Ingen bordsbokning. Endast drop-in.

Öppettider för utegrillen

Artipelag Pale Lager
Tillsammans med Värmdö Bryggeri har vi tagit fram ett eget öl som endast säljs här på Artipelag.