artipelag_toppbild

Välkommen till skärgården!


Öppettider

Hitta hit

Artipelag är en internationell mötesplats för konst, god mat, events och aktiviteter – vackert belägen i Stockholms skärgård endast 20 minuter från city.

Att ta sig hit är enkelt; både med bil, buss och båt. Här finns parkeringar med 350 platser, en ångbåtsbrygga för passagerarbåtar från city, en lång pontonbrygga för fritidsbåtar och SL-trafik till Artipelag dagligen, året om.

Artipelag är beläget på Hålludden i Värmdö.

Adress: Artipelagstigen 1, 134 40 Gustavsberg. Hitta hit

Art, Activities, Archipelago

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

Här på drygt 10 000 m2 ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox – en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns även aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt.

Läs mer om Artipelag